»нформаци€ и резервации за автобусни линии

»нформации и резервации за автобусните линии на ёнион »вкони може да погледнете тук:

02 989 0000

02 989 1111

07001 8282* * на цената на един градски разговор

02 989 5555 - похвали и оплаквани€  

[email protected]

–езервации международни линии - [email protected]

–езервации линии в Ѕългари€ - [email protected]